fbpx
DESPRE AMENAJĂRI

trucuri utile pentru decorarea locuinței

Designerii nu urmează întotdeauna reguli secrete, legi și alte șabloane, atunci când trebuie să decoreze sau să ofere sfaturi în această privință. Ei sunt creativi pentru că le place să își imagineze și să exploreze concepte noi, iar apoi să-și urmeze intuiția. Bineînțeles că există anumite principii clare după care se ghidează, dar nu este nimic din ce nu puteți și voi învăța pentru a crea spații aerisite și pline de căldură în locuințele voastre.

Puteți apela și voi la câteva trucuri de design interior iar singurul lucru de care aveți nevoie este pasiunea pentru propria casă.

1. Creează un punct focal. Alege piesa de mobilier în jurul căreia vrei să decorezi întreaga cameră și permite celorlalte elemente să ia rol secundar. Dacă vei avea mai multe puncte focale, camera va părea aglomerată și va da senzația de zgomot vizual. Un punct focal poate fi o canapea, un tablou, orice vă atrage vouă atenția mai mult.

Sursă foto: howtodecorate.com

2. Straturi de lumină. Puteți crea diferite nivele de luminozitate în bucătărie și în sufragerie prin a lumina tablourile și a avea spoturi plasate în construcția mobilei. Profesioniștii creează straturi de lumină pentru a genera interes și intrigă pentru un anumit colț sau obiect al camerei. Aici, punctele focale secundare pot avea un rol deosebit de important în a complimenta atmosfera generală. Nu uitați de luminile ambientale precum lampile de masă și de podea, pentru ca micile detalii sunt esențiale.

Sursă foto: goodhousekeeping.com

3. Fii îndrăzneț. Încorporează elemente neobișnuite precum scaunele otoman, rafturi suspendate, candelabre supradimensionate și orice îți trece prin cap. În continuare, ar fi util să ignori toate principiile rigide în favoarea creativității.

Sursă foto: magnoliamarket.com

Pentru a te asigura că ai mereu zâmbetul pe buze, nu uita să te uiți și pe magazinul online XT Deco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *