fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

lavmi – bucurie și spontaneitate pentru casa ta

Lavmi este un brand ceh care a debutat pe piață în 2009. Lavmi a fost fondat de proiectantul Babeta Ondrová și Jan care au adus originalitate, profesionalism și bucurie brandului Lavmi, cu scopul de a atrage acei clienți care își doresc un design grafic elegant pentru pereții lor.

În 2010 Lavmi a deschis un magazin în centrul orașului Praga și încă de anul trecut Lavmi a început să facă țesături, mobilier și accesorii pentru casă.

Colecția Lavmi pentru copii este mai mult decât de inspirațională. Aceste modele sunt bazate pe ilustrații delicate sau modele curate și simple; ele sunt tot ceea ce iubesc copii mai mult: desene simple și colorate. Ca părinți știți cât de importantă este influența pozitivă a atmosferei din casă și mai știți că estetica are o deosebită valoare în dezvoltarea imaginației celor mici.

Armonie, simplitate, culori echilibrate, linii și modele curate, cu Lavmi schimbi lumea plecând de la interior. Modelele Lavmi radiază eleganță, bucurie și spontaneitate. Acest brand combină simplitatea cu complexitatea dar într-un mod inteligent care nu încarcă pereții ci le eliberează potențialul creativ. Modele de tapet sunt originale și jucășe iar calitatea acestora este susținută de profesionalism și atenție acordată detaliilor.

Dacă vă plac modelele de tapet de la Lavmi, le găsiți și în România chiar în magazinul nostru online, aici. Dacă v-a plăcut unul dintre modelele expuse în articol, puteți da click pe poză pentru a afla mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *